понеделник, 25 юли 2016 г.

АФК Уимбълдън продължава своя възход

АФК   Уимбълдън и Юнайтед оф Манчестър са два клуба , чието развитие следя в моя блог.Два клуба , които са спечелили моите симпатии , заради това че те нямат борд на директорите , акционери или каквито и да било началници или хора , които да печелят пари от привържениците си и любовта на феновете към отбора.За тези , които следят блога ми отскоро могат да прочетат повече за тези два отбора тук.

АФК Уимбълдън спечели промоция и през този сезон , спечелвайки титлата в Конферънс Юг. От следващия сезон "доновете" ще участват в Конферънс Премиер , която е последната лига преди професионалния футбол."Лудата банда" спечели 17 от 21 домакински срещи на това ниво , доминирайки през по-голямата част от сезона и съвсем заслужено спечели шампионската титла в тази лига.

Юнайтед оф Манчестър за съжаление не успя да се изкачи с още една лига в своето развитие."Червените бунтовници" заемаха място в зоната за плей-офи преди последния кръг от Юнибонд Премиерна Лига , но допуснаха равенство в последната си среща и изгубиха право да спорят за промоция през плей-офи.Представянето им на това ниво още в първият им сезон в тази лига гарантира , че през следващата кампания Юнайтед оф Манчестър ще бъде сред основните кандидати за промоция.

Радвам се , че тези два отбора продължават във възходяща линия своето развитие.Мисля , че клубове от подобен тип или структура ще има все повече в бъдеще.


4  Май  2009 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Прогнози

Събота  29  Февруари Тулуза  -  Рен     2  -  Двубой от френската Лига 1 противопоставящ неравностойни съперници.Тулуза е абсолютен аутсай...