сряда, 27 юли 2016 г.

Сините "бездарници"

"Боже , освободи Левски от тези бездарници". Написа го Наско Сираков в една от социалните мрежи преди известно време.Сега го е изтрил , а и вече не пише... "Бездарниците" са си все там или са заменени с други.Хм , отстрани е лесно ! Винаги съм казвал , че е много лесно да нападаш когото и да било , когато е в трудна ситуация.По-трудно е да му помогнеш ! Така , че няма да нападам никого ! Левски е в трагично състояние ! Защо е така може би е редно да обяснят дузината директори работещи на стадион Георги Аспарухов.Между другото Левски се е напълнил с директори , съветници , директори на съветниците и съветници на директорите.Обърквам се вече...

"Сините" не са постигали победа като домакини от 17 май или във вече шест поредни мача.Славия , Иртиш , Локомотив Пловдив , Берое , Черно Море и Лудогорец си тръгнаха доволни от "Георги Аспарухов".От началото на този сезон Левски е изиграл десет мача и е постигнал само две победи , срещу Пирин ( Гоце Делчев ) и Любимец. С такава статистика в Левски е по-добре да забравят за титлата ! А и не само заради статистиката.На Левски му липсва играта , футболистите , възможностите , класата... Липсва и сектор А на "Георги Аспарухов".На Левски му липсва адекватна за името и значението му клубна политика !

В неделя Лудогорец спечели срещу "сините" и може би думите на Славиша Йоканович най-добре описват случилото се в мача."Надиграха ни тотално , дори ни пребиха".Шампионите демонстрираха смазващо превъзходство във всеки един компонент на играта.Спечелиха рутинна победа без да се напрягат.Бих обърнал внимание на две неща , които са показателни за разликата между двата отбора.Първото е вторият гол на Лудогорец.Кевин Бру , който изпитва затруднения , когато трябва да спира топката се спъна в нея.Последва комбинация между футболистите на гостите , Мисиджан прокара топката между краката на испанският централен защитник на Левски и отбеляза гол.Елементарно ! Интересно ми е какви качества притежава Кевин Бру , та "скаутското звено" цяла година настояваше за привличането му ? Второто е свързано с Мирослав Иванов.Шуменския Деко бе освободен едва ли не като ненужен от Лудогорец , а представен в Левски като играчът , който тотално ще промени представянето на "сините".Е , няма как да стане !

Интересно е как в цялата схема се вписва Славиша Йоканович.Определено интелигентен и възпитан човек , който най-вероятно накрая ще се превърне в главния виновник за поредния провален сезон. В блога изчислявах колко треньора ще се сменят в Левски , докато Сър Алекс Фергюсън е начело на Манчестър Юнайтед."Стигнах" до 37 ! Сър Алекс се отказа от футбола , надявам се да не започна ново "броене" с Дейвид Мойс.За качествата на Йоканович оценка може да се даде чак през втория дял на шампионата.Нужно е време... А и нормална зимна подготовка , нова селекция.Радвам се , че на "Георги Аспарухов" не се чуват виковете "оставка".Нещо немислимо при който и да е друг наставник и при тези резултати.

Накрая ще завърша с единственото нещо ,с което Левски разполага.То е най-важното и това са неговите привърженици.Преди време Георги Иванов каза , че привържениците на Левски правят този клуб толкова велик ! Те ще си останат такива и след "бездарниците" и въпреки тях ! И след като си отиде Кевин Бру или който е да е друг. Те биха простили и липсата на пластмасовата купа в годината на стогодишния юбилей."Сърце и душа за Левски София".Това се чуваше на "Георги Аспарухов" и след края на мача с Лудогорец.И може би най-добре е "бездарниците" да се замислят върху това !


17  Септември  2013 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Прогнози

Събота  29  Февруари Тулуза  -  Рен     2  -  Двубой от френската Лига 1 противопоставящ неравностойни съперници.Тулуза е абсолютен аутсай...